Primeres visites

Primeres visites

Parlarem molt i voldrem saber també més enllà dels ulls. Les nostres primeres visites en optometria inclouen una anamnesis extensa per identificar quina simptomatologia presenta el pacient i quina pot ser la causa del problema. Després de realitzar un examen exhaustiu valorarem quines són les millors opcions de tractament si és que aquestes són necessàries.

Avaluem:

Higiene visual

Higiene visual

Vivim en un món molt dinàmic i saturat d’estímuls constantment. És essencial saber com hem de cuidar els nostres ulls per evitar futurs problemes visuals. Nosaltres t'ajudem a treballar la prevenció.

Teràpia visual

Teràpia visual

La teràpia o entrenament visual consisteix en realitzar una sèrie d’exercicis que permeten a la persona aprendre a utilitzar la seva visió de forma eficaç, millorant així en el seu dia a dia, l’escola, la feina o inclús en els esports.

La teràpia visual es programa de manera individualitzada, tenint en compte les necessitats específiques de cadascú. Tot i així, és important tenir en compte que requereix de la constància del pacient a l'hora de realitzar els exercicis a casa per tal que sigui efectiva.

Avaluem:

Fototeràpia Syntonic

Fototeràpia Syntonic

La Fototeràpia Syntonic és una branca de la optometria que aplica diferents llums de colors d’una longitud d’ona molt concreta a través del sistema visual provocant, així, efectes terapèutics. Syntonic es refereix a integrar l’equilibri del sistema nerviós, simpàtic i parasimpàtic. A EEUU s’utilitza des de fa més de 70 anys i aconsegueix millorar de forma ràpida les habilitats visuals.

Brain VT

Brain VT

Brain VT és una eina innovadora per a treballar les habilitats visuals, de forma personalitzada, des de casa i d’una forma diferent i atractiva.