Psiconeuroimmunologia

Psiconeuroimmunologia

La PNI és una ciència que estudia les relacions entre el camp emocional i els sistemes nerviós, immunitari i endocrí. Així doncs, s'intenta buscar l'equilibri entre ells i millorar la qualitat de vida, a través de canvis d'hàbits i d'alimentació. Se’n poden beneficiar un ampli ventall de persones; amb problemes digestius, hormonals, al·lèrgics, migranyosos i molts d'altres.

Fitoteràpia i aromateràpia

Fitoteràpia i aromateràpia

La fitoteràpia és la medicina herbolària més antiga que es coneix. Les plantes contenen components químics amb una determinada activitat biològica i gràcies a la seva interacció sinèrgica, la majoria d’herbes tenen múltiples i variades indicacions terapèutiques.

En l’àmbit bucal, les plantes resulten molt útils per a tractar i prevenir diferents tipus d’afeccions, de manera que podem indicar-ne el consum abans, durant o després del tractament, sempre tenint present les característiques de cada persona.

Dins la fitoteràpia trobem els olis essencials, un extracte pur i natural que s’obté per processos de destil·lació. L’ús d’aquests olis amb finalitat terapèutica es coneix com aromateràpia. A la nostra consulta, utilitzem olis amb denominació AEQT o Quimiotipats que són olis 100% purs, biològics i naturals.

Radiologia i TAC

Radiologia i TAC

Comptem amb servei de TAC i Radiologia a la Clínica.